snurra min jord igen (radion spelar vår sång)

om några timmar sticker jag och familjen till uppsala igen.
dels för att ställa in möbler i syrrans lägenhet
och dels för att jag ska se Kent!!

stockholm ligger öde och världen håller andan (vilken färg har skälen)

vet ej vad som hände med redigering XD :P :O :)

har tillbringat några dagar hos mormor och morfar, ätit gott och badat vid havet. behövs de' å'!

fyra saker

 
Fyra saker jag önskar mig:
håkanprylar från rockhouse.se
längre hår (men ändå inte)
ett par nya hörlurar eller nåt (mina nyköpta funkar inte?!?!?!)
en håkan-biljett när han nån gång spelar

Fyra saker jag tycker om:
min famiiiilj & vänneeer
att spela gitarr (och sjunga när ingen hör)
HÅKAN HELLSTRÖM & KENT ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
att resa
 

Fyra saker jag har gjort idag:
varit vid havet
spelat gitarr
beställt pizza & käkat kladdkaka
kommit hem från 4 dagar hos m&m!
 

Fyra saker jag tycker mindre om:
pappas cancer
att jag nog inte kan äta melon?!?!?!
höjder
lyftkranaaaar

OCH DET SKULLE JU VA DANS, DANS, DANS!!!!!

JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT JAG SKA PÅ KENT 

om du älskar mig kommer jag lämna dig och om du lämnar mig kommer jag älska dig

har ju åkt ner till uppsala/örebro/sthlm vet inte var jag är just nu (har tidsinställt).
men vi stack till örebro förra året också! filmade mest när vi var där då, men fotade också lite. himla mysigt! :3

känslorna faller fritt på midnattsgatorna

tänkte bara skriva lite om mina favoritböcker/senast lästa böcker. de är verkligen att rekommendera!
Hungerspelen-trilogin av Suzanne Collins
"Effie Trinket går tillbaka till talarstolen, slätar ut lotten och läser med klar röst upp namnet. Och det är inte mitt namn. Det är Primrose Everdeen. /.../ Jag behöver inte tränga mig fram genom folkmassan. De anda ungarna stiger genast åt sidan så att jag kan gå rakt fram till sceben. Jag når jag fram till henne i samma ögonblick som hon är på väg att äntra trappan. Med en svepande rörelse föser jag henne bakom mig. «Jag anmäler mig som frivillig!» flåsar jag. «Jag anmäler mig till slåttern!»"

Ursäkta att man vill bli lite älskad av Johanna Thydell
"Välkommen till Nora Jonassons fantastiska liv! Här pluggar man på saker som aldrig kommer på provet. Här vinner man i armbrytning utan att någon blir speciellt imponerad. Här hånglar man vid staket i natten och tror att det är en bra idé. Här älskar man människor som inte älskar tillbaka. Här tror man att man vet man är men så vet man tydligen inte det. Här bakar man bullar till nån som inte vill äta, här lägger man huvudet i fel knä, här försöker man vara ung och glad och allmänt normal men så lyckas man visst inte alls."

Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag av Sara Ohlsson
"Olivia är dumpad. John vill inte längre vara ihop och hon fattar inte hur hon ska kunna överleva ensam. Vem är hon utan John, utan det perfekta förhållandet? Är hon verkligen en sån dom bara kysser den hon älskar? Eller är det så enkelt som Danijel säger - att man ska skratta när man är glad, skrika när man är arg och ligga när man är kåt?"
3096 dagar av Natascha Kampusch
"Natascha Kampusch blev som tioåring överfallen och bortförd på väg till skolan. I över åtta år hölls hon inspärrad i ett specialbyggt ljudisolerat källarutrymme. Fullkomligt utlämnad till förövarens nycker tvingades hon utstå såväl fysisk som psykisk misshandel, utan att veta om hon någonsin skulle bli fri igen. När hon som artonåring slutligen lyckades fly var hennes barndom över."
Antiloper av Ester Roxberg
"Förstår du inte, Astrid...
Du är mitt syre.
De har inte mycket gemensamt, Astrid och Ellen. Ändå blir de vänner, den första dagen på gymnasiet och för alltid. Föreställer de sig. Tills något händer. Något händer med Ellen som gör att hon försvinner längre och längre in i sig själv, bort från världen och bort från Astrid."
Här ligger jag och blöder av Jenny Jägerfeld
"Maja skulle aldrig skada sig själv, aldrig avsiktligt som folk verkar tro. Ska man inte få såga av sig en tumspets utan att alla börjar oroa sig? Det vill säga, alla utom Majas mamma. Tvärtom är det Maja som oroar sig för henne. 
På en fest hon inte är inbjuden till träffar Maja tjugoåriga Justin, en superverbal bilmekaniker med rosa byxor, som får henne att glömma allt om frånvarande mammor och avsågade tummar. Men sen läser Maja ett mejl som inte är till henne, ett mejl som gör ondare än alla sticksågar i världen."
 

du var solskenet och jag var ensam

(jag var ingen, du var aprilhimlen)

juni- och julibarn

två av mina fina större syskon har fyllt år. syrran 19 juni & bror igår 5 juli!
lunnis blev 18 och björnis blev 21, grattis i efterskott till er. ni är bäst. ♥ 

sommarn snurrar fort när vi bara snöar bort

igår kväll var det summerbreeze-festival nere på kvarnan. stack dit med alex, ester, olivia och tova. riktigt mysigt, perfekt väder också! brorsan spelade synth med lukas å stefan, jäfla bra! c: det slutade runt elva, men vi stannade kvar och badade till midnatt. mysigaste kvällen! 

ikväll ska jag, alex och tova se världens bästa film - SPIDERMAN!!!:D dock är det inte med tobey maguire och kristen dunst, så helt bäst är nog inte den här. ;)


ta mig till kärlek, ta mig till dans

alex och jag dygna lite spontant efter en cykeltur lite härochvar. vet faktiskt inte vad vi gjorde, flummade mest runt bara. "Jag vill inte sova, det är ju sommar!" haha. 

midsommar

firade midsommar hos mormor och morfar med nästan alla i släkten!
så himla mysigt där. <3 

sorry för dålig uppdatering, men jag lever livet!! .. och sover.